Laden Evenementen

Concert: The Outbound Scallywag Carnival

  • Dit event is voorbij.
Oude muziek komt tot leven tijdens het concert van The Outbound Scallywag Carnival op zaterdag 9 december in de Koppelkerk. De vijfkoppige band speelt Amerikaanse rootsmuziek die het beste omschreven kan worden als Bluegrass en Old School Country.

The Outbound Scallywag Carnival, bestaande uit Wendy (zang en gitaar), Sandy (blues harp, zang en gitaar), Marty (Mandoline, gitaar en zang), Hank (Banjo, gitaar en zang) en Dixie (Contrabass en zang), verzamelt zich tijdens hun optredens met de gehele band om één microfoon. Met deze single mic technique laten ze oude muziek op een vernieuwende manier herleven.

Hun eigen nummer ‘Not my fault’ werd genomineerd voor Best Dutch Country song door de Dutch Country Music Association en in 2012 traden ze op tijdens de European World Of Bluegrass.

Genoeg reden om op zaterdagavond 9 december lekker te komen genieten van deze enthousiaste rootsmuzikanten in de intieme atmosfeer van de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
9 december 2017
Tijd:
20:30 - 22:30
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken