Concert: The Outbound Scallywag Carnival

Oude muziek komt tot leven tijdens het concert van The Outbound Scallywag Carnival op zaterdag 9 december in de Koppelkerk. De vijfkoppige band speelt Amerikaanse rootsmuziek die het beste omschreven kan worden als Bluegrass en Old School Country.

The Outbound Scallywag Carnival, bestaande uit Wendy (zang en gitaar), Sandy (blues harp, zang en gitaar), Marty (Mandoline, gitaar en zang), Hank (Banjo, gitaar en zang) en Dixie (Contrabass en zang), verzamelt zich tijdens hun optredens met de gehele band om één microfoon. Met deze single mic technique laten ze oude muziek op een vernieuwende manier herleven.

Hun eigen nummer ‘Not my fault’ werd genomineerd voor Best Dutch Country song door de Dutch Country Music Association en in 2012 traden ze op tijdens de European World Of Bluegrass.

Genoeg reden om op zaterdagavond 9 december lekker te komen genieten van deze enthousiaste rootsmuzikanten in de intieme atmosfeer van de Koppelkerk.

* verplicht veld

Telefoon:
    +31(0)543 216 005
    Website:

9 dec

Overige info

Aanvang
    Zaal open
    info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
    Kerkzaal
    dick-van-dijk-web
    Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!