Laden Agenda

Evenement: Boekenbeurs

  • Dit evenement is voorbij.
Op zondag 19 november verandert de Koppelkerk in een boekenbeurs. Zo’n twintig boekhandelaren uit binnen- en buitenland bieden op deze boekenbeurs hun kwalitatief beste boeken en prenten aan. Boekenliefhebbers kunnen van 10.00 tot 17.00 uur terecht.

De boekenbeurs vindt ditmaal plaats tussen de kunstwerken van de wereldberoemde schrijver Günter Grass. In de bovenzaal van de Koppelkerk is gelijktijdig een expositie te zien van dichterportretten van de kunstenaar Joachim Smarsly. De entree is vrij.

Foto: Leo van der Linde

 

 

Wanneer?

Datum:
19 nov 2017
Tijd:
10:00 - 17:00 uur

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!

Pin It on Pinterest

Share This
Verdieping
Kunsten
Boeken