Laden Agenda

Expositie: Joachim Smarsly

• Dit evenement is voorbij.

Evenementen Navigatie

Joachim Smarsly - Bertolt Brecht
Van 4 november tot en met 26 november exposeert de Duitse kunstenaar Joachim Smarsly (Münster, 1951) met zijn dichterportretten in de bovenzaal van de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. De expositie is vrij toegankelijk.

Intensief hield hij zich jarenlang bezig met vele schrijvers en dichters. Met zijn kleurrijke collages, bestaande uit foto’s, teksten en grafische elementen, brengt kunstenaar Joachim Smarsly een ode aan de dichters en schrijvers die hij bewondert, maar vooral wil hij de kijker en lezer op een nieuwe manier met de dichters laten kennis maken. Er zijn o.a. collages te zien van Bertolt Brecht, Herman Hesse en Mascha Kaléko.

Dit najaar besteedt de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort in het bijzonder aandacht aan dichters, schrijvers en boeken. Zo is er in de grote zaal de expositie ‘Beeldtaal’ van schrijver en beeldend kunstenaar Günter Grass te zien en is er zondag 19 november een boekenbeurs in de Koppelkerk.

Begin:
4 nov 2017 @ 11:00
Einde:
26 nov 2017 @ 17:00

STAS Schilderij ophangsystemen
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!