Laden Evenementen

Koppelsessies: Paco Plumtrek

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Op zondag 29 oktober treedt Henk Lammers onder de naam Paco Plumtrek op tijdens de maandelijkse Koppelsessies in het gezellige boekencafé van de Koppelkerk. We kunnen deze middag genieten van zijn akoestische, romantische, maatschappijkritische liedjes.

Henk Lammers, alias Paco Plumtrek, reisde 15 jaar als straatmuzikant door onder andere Finland, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en Noord-Amerika. In 2015 kwam zijn derde – maar eerste volledig Nederlandstalige – CD ‘Onontgonnen gebied’ uit. Sindsdien reist hij door Nederland om de mooiste speelplekken te ontdekken.

Tijdens zijn optreden in de Koppelkerk zal hij met zijn gitaar en mondharmonica de Nederlandstalige nummers van zijn nieuwste album ten gehore brengen. Ook zijn eerdere Engelstalige nummers zullen aan bod komen. Dit wordt gegarandeerd een lekkere luistermiddag in intieme setting.

Wanneer?

Datum:
29 oktober 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken