Laden Evenementen

Concert: Montere weemoed

 • Dit event is voorbij.
Auteur Thomas Verbogt en singer-songwriter Beatrice van der Poel zijn op vrijdag 27 oktober terug in de Koppelkerk in Bredevoort met hun voorstelling Montere Weemoed. Een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en opgewekte, komische verhalen over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. Ze verhalen over kleine belevenissen met grote gevolgen en over het toeval dat geluk heet.

Thomas Verbogt

Auteur Thomas Verbogt zal in Gelderland vooral bekend zijn als de dagelijkse columnist van De Gelderlander. De auteur schreef naast columns diverse romans, toneelstukken en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek ‘Als de Winter voorbij is’. Zijn nieuwste roman ‘Hoe alles moest beginnen’ is zojuist verschenen en deze maand volgt een film over zijn schrijverschap.

Beatrice van der Poel

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling ‘Electric Lady’ was een ode aan Jimi Hendrix en oogstte vier sterren recensies. Ze leest regelmatig luisterboeken voor, waaronder de familiekroniek ‘Judas’ door Astrid Holleeder en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller van John Green: ‘Een weeffout in onze sterren’.

Zowel Thomas Verbogt als Beatrice van der Poel traden afzonderlijk van elkaar al eens op in de Koppelkerk. Dit is de eerste maal dat ze in Bredevoort gezamenlijk het podium betreden.

Reserveren

Montere Weemoed trailer

Reserveren

  * verplicht veld

  Waar?

  Koppelkerk
  Koppelstraat 35
  Bredevoort, 7126 AG Nederland
  Telefoon:
  +31(0)543 216 005
  Website:
  http://koppelkerk.nl

  Wanneer

  Datum:
  27 okt
  Tijd:
  20:30 - 22:30

  Overige info

  Aanvang
  20.30 uur
  Zaal open
  20.00 uur
  Entree
  € 15,-
  Reserveren
  info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
  Locatie
  Kerkzaal
  Logo Platform Jazz Eibergen
  Logo_Koppelkerk-150x180

  Ontvang onze nieuwsbrief

  en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

  Bedankt voor uw aanmelding!

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Verdieping
  Kunsten
  Boeken