Laden Evenementen

Concert: Shuan Hern Lee

 • Dit event is voorbij.
Op zaterdagavond 21 oktober verwelkomt de Koppelkerk de jonge, Australische pianist Shuan Hern Lee. Hij heeft meerdere pianocongressen gewonnen en vele prijzen op zijn naam staan. Met trots verwelkomt de Koppelkerk Shuan Hern Lee voor een avond vol Bach, Beethoven en Schumann, vertolkt door dit jonge talent.

Op de leeftijd van twee begon Shuan met pianospelen. Al snel werd duidelijk hoe getalenteerd hij was. Op de Chopin International Piano Competition in Hartford Connecticut won hij de eerste prijs en daarna nog vele andere internationale competities. Ook in Nederland viel hij in de prijzen: in 2016 won hij de eerste prijs én de publieksprijs in de Internationale Piano Competitie voor jonge muzikanten in Enschede. Voor het grote publiek werd hij vooral bekend toen hij als meedeed aan het tv-programma ‘Australia’s got Talent’ in 2010. Inmiddels is hij 14 jaar oud en reist hij de hele wereld rond om op te treden. Naast piano speelt Shuan Hern Lee ook viool en cello. Een waar muzikaal multitalent.

De Koppelkerk is dan ook vereerd op zaterdagavond 21 oktober ‘wonderkind’ Shuan Hern Lee te mogen ontvangen voor een avond vol prachtige pianomuziek. Hij zal onder anderen J.S. Bach, L. van Beethoven en R. Schumann ten gehore brengen.

Reserveren

  * verplicht veld

  Waar?

  Koppelkerk
  Koppelstraat 35
  Bredevoort, 7126 AG Nederland
  Telefoon:
  +31(0)543 216 005
  Website:
  http://koppelkerk.nl

  Wanneer

  Datum:
  21 okt
  Tijd:
  20:00 - 22:00

  Overige info

  Aanvang
  20.00 uur
  Zaal open
  19.30 uur
  Entree
  € 10,-
  Reserveren
  info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
  Locatie
  Kerkzaal
  doejazz logo
  Logo_Koppelkerk-150x180

  Ontvang onze nieuwsbrief

  en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

  Bedankt voor uw aanmelding!

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Verdieping
  Kunsten
  Boeken