Laden Evenementen

Concert: The Louisiana Men

  • Dit event is voorbij.
Zinderende zydeco, zompige rhythm ‘n’ blues en enerverende rootsmuziek uit de swamps van Louisiana, dat is wat de mannen van The Louisiana Men op 7 oktober naar de Koppelkerk zullen brengen. Tussen de kunst van Günter Grass zorgen zij met driestemmige samenzang en opzwepende percussie voor een mooie muzikale avond.
The Louisiana Men

The Louisiana Men, bestaande uit Hans de Vries a.k.a. Homesick (zang, mondharmonica, gitaar en wasbord), Alex Siegers (zang, drums en percussie) en Toon Ekkers (gitaar en zang), hebben de Mississippi Delta in hun hart gesloten, maar zijn per ongeluk in ons koude kikkerlandje geboren. De laatst uitgebrachte langspeler van The Louisiana Men ‘Back to Nothing’, inmiddels al het 15e album, werd door de Volkskrant beloond en bekroond met vier sterren en is inmiddels volledig uitverkocht.

Wanneer?

Datum:
7 oktober 2017
Tijd:
20:30 - 22:30
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken