Laden Evenementen

Expositie: Septemberkunst

  • Dit event is voorbij.
Na het grote succes van Septemberkunst in 2015 is Septemberkunst terug in de Koppelkerk! Na vier succesvolle manifestaties organiseert Stichting Art Aalten dit jaar de kunstroute SeptemberKunst voor het eerst samen met de stad Bocholt voor nog meer grensoverschrijdende kunst van 81 deelnemers.

Individuele exposities
Zowel professionele kunstenaars als gevorderde amateurs exposeren in hun eigen atelier, huis of tuin, individueel of samen met meerdere kunstenaars. Zij doen dit verspreid over de gehele gemeente Aalten, in Suderwick (net over de grens bij Dinxperlo) en nu dus ook in Bocholt op veelal prachtige plekken. De toegang tot de individuele exposities is gratis.

Centrale exposities
In de Koppelkerk in Bredevoort is de centrale expositie ingericht. Buiten de twee weekenden ook geopend op alle tussenliggende dagen van 15.00 tot tot 19.00 uur, behalve op maandag. Dit jaar is er voor het eerst een tweede centrale expositie te zien in de ‘Alte Spinnerei Herding‘ in het Kubaai-Quartier in Bocholt. Van alle deelnemers is zowel in Bredevoort als in Bocholt werk te zien. De toegangsprijs voor beide exposities bedraagt 3 euro; dit is inclusief een uitgebreid routeboekje met informatie over de deelnemers en plattegronden voor een tocht langs alle individuele exposities.

Septemberkunst 1Het project SeptemberKunst wordt mogelijk gemaakt door het INTERREG V A-Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU).

Openingstijden:
Zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 15.00 – 19.00 uur

Entree:
€ 3,- per persoon (het entreebewijs is geldig voor Bredevoort én Bocholt)

Wanneer?

Datum:
16 september 2017 t/m 24 september 2017
Openingstijden:
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken