Laden Evenementen

Koppelsessies: Saxofoon-ensemble Boogie Woogie

  • Dit event is voorbij.
De expositie ‘Breekijzer Breekt Uit’ in de Koppelkerk van kunstenaarscollectief BREEKijzer wordt op de zondagmiddagen opgeluisterd met livemuziek. Zondagmiddag 10 september verzorgt het saxofoon-ensemble van Boogie Woogie de muzikale omlijsting en afsluiting van de expositie in het Boekencafé van de Koppelkerk. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Het ensemble bestaat uit leerlingen van Boogie Woogie Cultuurcentrum. De saxofonisten treden in grotere en kleinere bezettingen voor u op en brengen een gevarieerd repertoire. Van rustige nummers tot jazz en swing waarbij u onmogelijk stil kunt zitten. Geniet op 10 september van de prachtige klanken van het saxofoon-ensemble van Boogie Woogie!

Wanneer?

Datum:
10 september 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken