Laden Evenementen

Koppelsessies: Jazzgitarist Raimond Surquin

  • Dit event is voorbij.
De expositie ‘Breekijzer Breekt Uit’ in de Koppelkerk van kunstenaarscollectief BREEKijzer wordt op de zondagmiddagen opgeluisterd door livemuziek. Zondagmiddag 3 september treedt jazzgitarist Raimond Surquin op in het Boekencafé van de Koppelkerk. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Raimond Surquin (Doetinchem) studeerde klassiek gitaar aan het Twents Conservatorium en jazzgitaar aan het Arnhems conservatorium. In het dagelijks leven is hij gitaardocent aan de Regionale Muziekschool Oost-Gelderland. Muziekliefhebbers in de regio hebben hem de laatste jaren vaak kunnen zien spelen in allerlei formaties maar ook solo. Raimond beheerst allerlei stijlen, van klassiek tot pop en van jazz tot flamenco.

In de Koppelkerk neemt hij het publiek mee op reis door de muziekgeschiedenis. Zo speelt hij o.a. barokmuziek op een barokgitaar en eigen werk en Ierse muziek op een staalsnarige gitaar. En misschien neemt hij nog een muziekvriend mee…

 

Wanneer?

Datum:
3 september 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken