Laden Evenementen

Koppelsessies: Jurgen van der Sluis & Theo de Vries

  • Dit event is voorbij.
De expositie ‘Breekijzer Breekt Uit’ in de Koppelkerk van kunstenaarscollectief BREEKijzer wordt op de zondagmiddagen opgeluisterd met livemuziek. Zondagmiddag 27 augustus treden Jurgen van der Sluis en Theo de Vries op in het Boekencafé van de Koppelkerk. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Jurgen van der Sluis (Varsseveld) is al zo ongeveer vanaf zijn zeventiende actief in verschillende Achterhoekse rock- en bluesbands, waaronder het fameuze Bull-it. Acht jaar geleden ontdekte hij de staande bas en de jazz. Samen met Theo de Vries speelt hij in de Loony Groove Jazzband.

Zanger-pianist Theo de Vries (Kalkar) speelde 25 jaar met zijn bands in binnen- en buitenland op privéparty’s, business events en festivals. Daarnaast heeft Theo onder meer gespeeld met het Metropole Orkest, John Engels, Jacques Schols, Pia Beck, Mathilde Santing, Tony Vos, Rolf Delfos en Paco Peña.

Jurgen en Theo spelen op de sessie in de Koppelkerk eerst samen enkele nummers, daarna kunnen andere muzikanten, zangers en zangeressen aansluiten om samen te jammen op jazz standards uit het swing-, bebop- en bossa-nova-repertoire.

 

Wanneer?

Datum:
27 augustus 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken