Laden Evenementen

Concert: Elenne May

 • Dit event is voorbij.
Zaterdagavond 26 augustus treedt singer-songwriter Elenne May op met haar band in de Koppelkerk in Bredevoort. In haar End of Summer Tour presenteert zij op bijzondere locaties haar dromerge nieuwe plaat ‘Veggie Patch in the Dessert’.

Elenne May is een echte verhalenverteller. Haar wieg stond in het oer-Nederlandse Ede, maar zij groeide op in het verre Australië. Ze begon met songs schrijven om eigenheid te creëren, om grip te krijgen op de gebeurtenissen om haar heen en de stormen in haar hoofd. Elenne’s feeërieke songs zijn verwant aan die van Cat Power, Bon Iver, Joanna Newsom en de Oostenrijkse chanteuse Soap and Skin. De verhalen kunnen echter van iedereen zijn.

Elenne’s eerste EP werd opgemerkt door VPRO 3voor12. Haar song ‘Like a Lily Among Thorns’ werd een culthitje. In 2011 deed Elenne mee als singer-songwriter aan de Grote Prijs van Nederland en de Amsterdamse Popprijs. In 2012 kwam Elenne’s debuutalbum uit op de tweede plaats van meest beluisterde albums op de 3voor12 Luisterpaal. Op bijzondere locaties van huiskamers tot kerkgebouwen nam zij haar nieuwste plaat ‘Veggie Patch in the Desert’ op.

Elenne’s band bestaat uit Eveline Ypma (bas en backing vocals), Roeland Scherff (gitaar en backing vocals), Eddie Jensen (drums) en Elenne May (piano en lead vocals).

Reserveren

  * verplicht veld

  Waar?

  Koppelkerk
  Koppelstraat 35
  Bredevoort, 7126 AG Nederland
  Telefoon:
  +31(0)543 216 005
  Website:
  http://koppelkerk.nl

  Wanneer

  Datum:
  26 aug
  Tijd:
  20:30 - 22:30

  Overige info

  Aanvang
  20:30
  Zaal open
  20:00
  Entree
  € 10,-
  Reserveren
  info@koppelkerk.nl, 0543-216 005, online reserveren
  Locatie
  Kerkzaal
  dick-van-dijk-web
  Logo_Koppelkerk-150x180

  Ontvang onze nieuwsbrief

  en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

  Bedankt voor uw aanmelding!

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Verdieping
  Kunsten
  Boeken