Laden Evenementen

Expositie: Breekijzer breekt uit

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Van 25 augustus tot en met 10 september doet kunstenaarscollectief BREEKijzer Bredevoort aan. In de duo-expositie ‘Breekijzer breekt uit’ wordt het werk getoond van 24 leden van het collectief in de Koppelkerk en galerie Foto21 te Bredevoort.

In de Koppelkerk zijn schilderijen, tekeningen, beelden, keramiek en installaties te zien. Bij Foto21 ligt de nadruk op fotografie. De expositie wordt op de zondagmiddagen in de Koppelkerk opgeluisterd met concertjes in het Boekencafé.

Het Kunstenaars Collectief BREEKijzer is een vereniging van beroepsmatig werkende kunstenaars in Oost-Gelderland en in het Duitse grensgebied. Het collectief vertegenwoordigt kunstenaars uit diverse disciplines: de beeldende kunsten, toegepaste vormgeving en nieuwe media. De thuisbasis van de vereniging is het ICER Innovatiecentrum op het DRU Industriepark in Ulft.

De deelnemende kunstenaars zijn: Rudolf-Jan Baanders , Berna Bonekamp, Emeke Buitelaar, Rietje Brouwer, Ute Ida Fischer, Marij van Hameren, Dilly Helmink, Maron Hilverda, Tatum Kempers, Monique Klaassen, Ella Koopman, Marion van Noord, Femmie den Ouden, Hans Sennema, Anja Sennema, Inge Teunissen, Ton van Vliet, Astrid Vredegoor, Rob Muylaert, Gerri Grijsen, Teeyoo, Ineke Weevers, Dinie Wikkerink en Thea Zweerink.

Locatie: Koppelkerk (Bredevoort), Foto21 (Bredevoort)

Wanneer?

Datum:
25 augustus 2017 t/m 10 september 2017
Openingstijden:
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken