Laden Evenementen

Koppelsessies: Jazz-sessie met Loes Ossevoort

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Zondagmiddag 18 juni kunnen jazzliefhebbers weer hun hart ophalen in de Koppelkerk met de jazz jamsessie onder leiding van Loes Ossevoort samen met Studio Fred.

Loes Ossevoort is de vaste zangeres bij de Big Band Borne en zingt verder bij verschillende jazz-combinaties. De mannen van Studio Fred (Fred Odink, Carlo Fles, Joop Hillen, Jan Meerdink en Peter van Ooik) zijn allemaal afkomstig uit de Winterswijkse Jazzvereniging Jazzewind. De naam voor deze combinatie, Studio Fred, is voortgekomen uit hun oefenruimte in de garage van de drummer.

Tijdens deze sessie zullen ze verschillende jazz-standards, variërend van up-tempo tot ballads, ten gehore brengen. Naast het optreden van de bovengenoemde groep is er bij voldoende belangstelling van muzikanten uit de zaal ook gelegenheid voor een jamsessie. De middag vol mooie muziek van gepassioneerde jazz-muzikanten start om 16.00 uur in het Boekencafé van de Koppelkerk. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Wanneer?

Datum:
18 juni 2017
Tijd:
16:00 - 18:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken