Laden Evenementen

Evenement: Poëzienacht 2017

  • Dit event is voorbij.

De tijd dat het seizoen wisselt van lente naar zomer is de uitgelezen nacht voor poëzie. Daarom organiseren Cruytvat Cultuur en Stichting Koppelkerk op zaterdagavond 17 juni Poëzienacht 2017 met optredens van verschillende dichters en muzikanten. Het centrale motto is ‘echo’s van morgen’.

Er is voordracht van poëzie, er is muziek en er is een combinatie van beide. Dat betekent genieten, je laten verwonderen door woorden en door muziek. Voor het gesproken woord staan garant de dichters: Piet Gerbrandy uit Winterswijk, Hilbrand Rozema uit Ede, Maarten Buser uit Wehl en Gerda Blees uit Utrecht. Nelleke Dansen (voordracht) en Hanne Feldhaus (Flöte) vormen een duo van woord en klank.

Muziek en zang wordt verzorgd door de band DIVAZ uit Leiden: Loek, Lydia, Mark, Peter, René en Wim spelen soul, pop en jazz, bekende en onbekende nummers. Hans de Vries zingt songs uit zijn uitgebreide luisterliedjesrepertoire.

Wanneer?

Datum:
17 juni 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken