Laden Evenementen

Expositie: Art Classes Bubastis

  • Dit event is voorbij.

In het weekend van 20 en 21 mei en 26, 27 en 28 mei exposeren de cursisten van Art Classes van Atelier Bubastis in de Koppelkerk te Bredevoort.

De expositie toont het werk van twintig cursisten die de afgelopen jaren Art Classes volgden bij Atelier Bubastis. Art Classes Bubastis is dertien jaar geleden gestart door kunstenares Carolien Klein Goldewijk van Atelier Bubastis. Carolien leert haar cursisten voornamelijk schilderen met olieverf.

De expositie toont een diversiteit aan stijlen en technieken: van realistisch tot abstract, van surrealistisch tot impressionistisch. Het is te zien dat de cursisten hun creativiteit de ruimte hebben gegeven. De veelzijdige expositie laat zien hoe de cursisten uiteindelijk – door het leren toepassen van basistechnieken en het leren beheersen van het proces – hun eigen doel hebben kunnen bereiken en hebben leren schilderen waar de eigen voorkeur naar uitgaat.

Wanneer?

Datum:
20 mei 2017 t/m 28 mei 2017
Openingstijden:
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken