Laden Evenementen

Concert: Loudest Whisper

  • Dit event is voorbij.

De Ierse folk- en bluesband Loudest Whisper geeft zaterdag 1 april een concert in de Koppelkerk. De band staat al meer dan 40 jaar onder de bezielende leiding van songwriter en gitarist Brian O’Reilly.

De naam Loudest Whisper verwijst naar de gepassioneerde muziek van de band: een mix van originele rock en Ierse folkmuziek, aangevuld met meeslepende Amerikaanse blues. De band bestaat al meer dan 40 jaar en geniet een grote bekendheid in Ierland en Engeland. Ze maakten ook diverse tours op het vasteland, waaronder in Nederland. Ze brachten vele LP ’s en CD’s uit, waarvan “The Children of Lir”, naar de gelijknamige Ierse legende van King Lir en zijn kinderen, het bekendst is.

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Telefoon:
+31(0)543 216 005
Website:
http://koppelkerk.nl

Wanneer

Datum:
1 apr
Tijd:
21:00 - 23:00

Overige info

Aanvang
21.00 uur
Zaal open
20.30 uur
Entree
€ 10,-
Reserveren
info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
Locatie
Kerkzaal
doejazz logo
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!

Pin It on Pinterest

Share This
Verdieping
Kunsten
Boeken