Laden Agenda

Concert: Loudest Whisper

  • Dit evenement is voorbij.
De Ierse folk- en bluesband Loudest Whisper geeft zaterdag 1 april een concert in de Koppelkerk. De band staat al meer dan 40 jaar onder de bezielende leiding van songwriter en gitarist Brian O’Reilly.

De naam Loudest Whisper verwijst naar de gepassioneerde muziek van de band: een mix van originele rock en Ierse folkmuziek, aangevuld met meeslepende Amerikaanse blues. De band bestaat al meer dan 40 jaar en geniet een grote bekendheid in Ierland en Engeland. Ze maakten ook diverse tours op het vasteland, waaronder in Nederland. Ze brachten vele LP ’s en CD’s uit, waarvan “The Children of Lir”, naar de gelijknamige Ierse legende van King Lir en zijn kinderen, het bekendst is.

Wanneer?

Datum:
1 apr 2017
Tijd:
21:00 - 23:00 uur

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Jazz Podium De Tor
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!

Pin It on Pinterest

Share This
Verdieping
Kunsten
Boeken