Laden Evenementen

Literair café: Het geheim van Audrey H.

  • Dit event is voorbij.

Vrijdagavond 31 maart treedt schrijfster Miriam Guensberg op in het Literair Café van de Koppelkerk. De schrijfster zal een lezing geven over haar onlangs verschenen roman ‘Het geheim van Audrey H.’, aangevuld met filmbeelden van Audrey Hepburn.

De deels op historische feiten gebaseerde roman ‘Het geheim van Audrey H.’ draait om Felix Wolf en Audrey Hepburn. Tijdens de oorlog traden zij samen op – Wolf als pianist, Hepburn als danseres. Maar dat was niet het enige dat hen verbond. Als twee ontheemde oorlogskinderen zwierven zij door de bossen van hun bezette stad. Ze deelden geheimen en zochten troost bij elkaar. De kwetsbare schoonheid van Audrey zette Felix in vuur en vlam. Die amoureuze gevoelens waren zó heftig dat hij altijd van haar is blijven dromen.

In deze psychologische roman van Miriam Guensberg vertelt het personage Felix Wolf niet alleen zijn eigen bewogen geschiedenis, maar hij ontsluiert ook het tragische geheim van de vrouw die altijd in de schijnwerpers heeft gestaan. ‘Het geheim van Audrey H.’ is een liefdevolle, prikkelende vertelling over de last van een besmet verleden.

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Telefoon:
+31(0)543 216 005
Website:
http://koppelkerk.nl

Wanneer

Datum:
31 mrt
Tijd:
20:00 - 22:00

Overige info

Aanvang
20:00
Zaal open
19:30
Entree
€ 5,-
Reserveren
info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
Locatie
Kerkzaal
soundenginears-weblogo-150
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!

Pin It on Pinterest

Share This
Verdieping
Kunsten
Boeken