Kunstlokaal: Creatieve workshop

• Dit event is voorbij.

Iedere zondagmiddag organiseert de Koppelkerk creatieve workshops voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er valt heel wat te kiezen in het Kunstlokaal! In het Kunstlokaal zijn verschillende technieken en thema’s mogelijk om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen aan te wakkeren.

Kom gezellig meedoen en kies maar uit wat je wilt doen! Een stilleven schilderen, een selfie in de stijl van de oude meesters, een kunstige koe schilderen, of een draakje van papier maken dat iets heel bijzonders kan… zeg het maar!

Je hoeft voor deze creatieve workshop zelf niets mee te brengen, wij zorgen voor het materiaal. Kom je gezellig meedoen? Voor de grote mensen is er een gave expositie in de bovenzaal en lekkere koffie in het boekencafé!

Het Kunstlokaal is iedere zondagmiddag van 14-16 uur. De entree bedraagt € 3,- (inclusief materiaal en een glaasje limonade). Geef je snel op via info@koppelkerk.nl of via 0543-216005 o.v.v. naam en leeftijd.

Telefoon:
+31(0)543 216 005
Website:

26 mrt

Overige info

Aanvang
Zaal open
€ 3,-, inclusief materiaal, een glaasje limonade
info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
Kunstlokaal
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!