Literair café: Het geheim van Audrey H.

• Dit event is voorbij.

Vrijdagavond 31 maart treedt schrijfster Miriam Guensberg op in het Literair Café van de Koppelkerk. De schrijfster zal een lezing geven over haar onlangs verschenen roman ‘Het geheim van Audrey H.’, aangevuld met filmbeelden van Audrey Hepburn.

De deels op historische feiten gebaseerde roman ‘Het geheim van Audrey H.’ draait om Felix Wolf en Audrey Hepburn. Tijdens de oorlog traden zij samen op – Wolf als pianist, Hepburn als danseres. Maar dat was niet het enige dat hen verbond. Als twee ontheemde oorlogskinderen zwierven zij door de bossen van hun bezette stad. Ze deelden geheimen en zochten troost bij elkaar. De kwetsbare schoonheid van Audrey zette Felix in vuur en vlam. Die amoureuze gevoelens waren zó heftig dat hij altijd van haar is blijven dromen.

In deze psychologische roman van Miriam Guensberg vertelt het personage Felix Wolf niet alleen zijn eigen bewogen geschiedenis, maar hij ontsluiert ook het tragische geheim van de vrouw die altijd in de schijnwerpers heeft gestaan. ‘Het geheim van Audrey H.’ is een liefdevolle, prikkelende vertelling over de last van een besmet verleden.

31 mrt

Aanvang