Laden Evenementen

Koppelsessies: Hans de Vries

  • Dit event is voorbij.

Op zondagmiddag 12 maart treedt zanger en gitarist Hans de Vries op bij de maandelijkse Koppelsessies in de Koppelkerk. Hans speelt van 15.00 uur tot 17.00 uur fijne luisterliedjes, variërend van Leonard Cohen tot Herman van Veen.

Hans de Vries maakte in de sixties deel uit van verschillende bands in het westen van het land. Sinds 1975 woont hij in de Achterhoek. Als zanger en gitarist was hij onderdeel van verschillende Achterhoekse bands, waaronder Springtime, Sentisix en Sixty Four. Sinds 2016 is Hans solo verdergegaan en treedt hij geregeld op in de Achterhoek, zoals bij Gastgalerij Ankomm’n, de kerstmarkten in Bredevoort en in de Koppelkerk.

Hans’ repertoire bestaat uit mooie Nederlandstalige en Engelstalige luisterliedjes, waaronder liedjes van Ramses Shaffy, Johnny Cash en Boudewijn de Groot. Kortom: het belooft een gezellige middag te worden vol verhalende muziek die vele luisteraars zal aanspreken.

Locatie: Boekencafé
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Entree: vrije gift

Wanneer?

Datum:
12 maart 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken