Laden Evenementen

Kunstlokaal: Stillevens in collagevorm

  • Dit event is voorbij.

Op deze zondagmiddag laten we ons inspireren door de stillevens in de huidige expositie Achterhoekse Fijnschilders. Maar we kijken ook naar de moderne vertaling ervan door Klaas Gubbels. Deze creatieve workshop is voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

In het Kunstlokaal staan wekelijks andere technieken en thema’s op het programma om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen aan te wakkeren. De workshops sluiten zoveel mogelijk aan bij de lopende exposities in de Koppelkerk. Eerst doen de kinderen inspiratie op bij de exposities en gaan er vervolgens zelf creatief mee aan de slag onder leiding van twee educatieve medewerkers.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, dient men zich voor het Kunstlokaal aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk een dag van tevoren via info@koppelkerk.nl of via 0543-216005 onder vermelding van naam en leeftijd. De entree van het Kunstlokaal bedraagt € 3,- en kan worden voldaan aan de kassa van de Koppelkerk. Ouders kunnen tijdens de workshop aanschuiven in het Boekencafé van de Koppelkerk en de expositie bezoeken.

Entree: € 3,-

Aanmelden: info@koppelkerk / 0543-216005

Wanneer?

Datum:
8 januari 2017
Tijd:
14:00 - 16:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken