Laden Evenementen

Concert: The Watchman

  • Dit event is voorbij.
Zaterdag 3 december staat er weer een bijzonder luisterconcert op het programma: The Watchman komt naar Bredevoort om hun nieuwe album ‘Dorset Moon’ te presenteren.

‘Dorset Moon’ is een album over de serieuze kanten én de genoegens van het leven. Bij het samenstellen van de plaat wilde Ad van Meurs, alias The Watchman, geen ‘knieval maken voor de gezelligheid’. Gezelligheid op zijn tijd is prima, maar bij zo’n persoonlijk album gaat het ook om wat je echt belangrijk vindt in het leven. En daarbij komt natuurlijk ook de blues om de hoek kijken.

Zanger en gitarist Ad van Meurs, alias The Watchman, schreef ‘Dorset Moon’ samen met zijn vrouw en zangeres Ankie Keultjes en zoon en gitarist Dylan van Meurs. Het belooft een intense show te worden met veel roots en blues en naast serieuze stukken ook grappen. Folkliefhebbers zullen paralellen trekken met Britse grootheden als Bert Jansch, John Renbourn en Richard Thompson. Het aantal plaatsen is beperkt, dus het is verstandig om een plaatsje te reserveren.

Foto: (c) Kees Martens

Wanneer?

Datum:
3 december 2016
Tijd:
21:00 - 23:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken