Laden Evenementen

Tegenlicht Meet Up: De eerlijke onderneming

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Vrijdagavond 18 november staat de Tegenlicht-aflevering ‘De eerlijke onderneming’ centraal in de maandelijkse Tegenlicht Meet Up van de Koppelkerk.

In de aflevering De eerlijke onderneming volgt VPRO Tegenlicht ontwerper Bas van Abel, die besloot om een mobiele telefoon te maken waarbij mens en natuur zo min mogelijk worden uitgebuit. De dilemma’s die hij bij het produceren van zijn Fairphone tegenkomt, zijn lessen voor iedereen die een eerlijke onderneming nastreeft. De aflevering is terug te zien via Uitzending Gemist.

Om het onderwerp van het eerlijk ondernemen in te bedden in de Achterhoekse context zijn op deze avond verschillende duurzame ondernemers uitgenodigd als gesprekspartner, waaronder de duurzame kachelbouwer Sjang van Daal uit Gaanderen.

Entree: gratis

Wanneer?

Datum:
18 november 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken