Laden Evenementen

Koppelsessies: Janine Hospes

  • Dit event is voorbij.

Zondagmiddag 6 november treedt zangeres Janine Hospes op tijdens de Koppelsessies in de Koppelkerk. De Koppelsessies is een reeks laagdrempelige, akoestische concerten in het Boekencafé van de Koppelkerk.

Janine Hospes is een eigenzinnige singer-songwriter uit Aalten die haar dromerige liedjes met gitaar begeleidt. Het zijn mooie, kleine liedjes met diepgang die je vragen om écht te luisteren zodat je deelgenoot wordt van haar wereld en observaties en ziet wat zich afspeelt onder de oppervlakte.

Haar stem is warm en heeft een eigen, herkenbaar geluid. Janine kan je raken door haar zachtheid, maar ook door haar krachtige uithalen. De invloeden van Angus & Julia Stone, Heather Nova en Laura Marling klinken door in haar sferische muziek.

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Entree: vrije gift

Wanneer?

Datum:
6 november 2016
Tijd:
16:00 - 18:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken