Laden Evenementen

Koppelsessies: Achterhoeks Swing Combo

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Zondagmiddag 16 oktober treedt het Achterhoeks Swing Combo op tijdens de Koppelsessies in de Koppelkerk. De Koppelsessies is een serie laagdrempelige concerten in het Boekencafé van de Koppelkerk.

Het Achterhoeks Swing Combo presenteert prettig in het gehoor liggende jazzmuziek uit de jaren ’40 en ’50. Het repertoire reikt van rustige songs om lekker bij weg te dromen tot swingende songs waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten.

Het combo bestaat uit zanger Henk Bleumink, tenorsaxofonist Karel Giltay, pianist Joop Hillen, bassist Jan Meerdink en drummer Wim Meijerink. De ervaren muzikanten treden geregeld op bij jazzfestivals, jazzconcerten, recepties en in jazzclubs.

Entree: vrije gift

Wanneer?

Datum:
16 oktober 2016
Tijd:
16:00 - 18:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken