Laden Evenementen

Concert: Remmelt, Muus & Femke

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Zaterdagavond 1 oktober geeft het singer-songwriter trio Remmelt, Muus en Femke uit Den Haag een concert in de Koppelkerk. Door hun sterke vocale harmonieën wordt hun muziek vaak vergeleken met het jaren-zeventig-geluid van Crosby, Stills, Nash & Young. Dit intieme folk-concert is het eerste in een reeks maandelijkse luisterconcerten in de Koppelkerk.

Remmelt, Muus en Femke spelen zeer gevarieerde Amerikaans georiënteerde popsongs. Tijdloze liedjes met adembenemende samenzang waarbij de harmonieën uitwaaieren over de basis van akoestische gitaren met zo nu en dan wat percussie of een mondharmonica. Hun plaat ‘The Long Way Round’ werd overal lovend ontvangen.

Remmelt, Muus & Femke spelen vaak in kleine theaters. Op de grotere podia speelden zij onder andere in het voorprograma van de legendarische band Poco (waaruit ooit de Eagles is ontstaan), Chris Isaak en Alan Parsons Project.

Bekijk alvast de videoclip van If We Should Fall van Remmelt, Muus & Femke

Wanneer?

Datum:
1 oktober 2016
Tijd:
21:00 - 23:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken