Laden Evenementen

Expositie: Bettina Nienhaus – Portretschilder van mens en dier

  • Dit event is voorbij.

Deze zomer exposeert de Aaltense portretschilder Bettina Nienhaus in de bovenzaal van de Koppelkerk. Al vanaf haar jeugd heeft zij het tekenen in de vingers en sinds enige jaren heeft ze het tekenen en schilderen actief opgepakt. Nienhaus’ voorkeur gaat uit naar het maken van portretten van mensen, dieren en combinaties hiervan.

Ieder mens en dier heeft iets unieks en speciaals, een eigen persoonlijkheid en karakter en het is dan ook vooral de uitdaging om deze aspecten te vangen in een realistisch portret. De ogen, uitstraling, houding en kleurgebruik zijn zeer belangrijk; het portret moet je raken, juist dat maakt het werk uniek en bijzonder.

De expositie van Bettina Nienhaus is tot en met 14 augustus te zien in de Koppelkerk. De bovenzaal van de Koppelkerk is vrij toegankelijk.

Openingstijden: vrijdag tot zondag van 11.00 – 17.00 uur

Wanneer?

Datum:
16 juli 2016 t/m 14 augustus 2016
Openingstijden:
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken