Laden Evenementen

Literair Café: Thrillerschrijfster Corine Hartman

  • Dit event is voorbij.
In de maand van het spannende boek is niemand minder dan thrillerschrijfster Corine Hartman te gast in het Literair Café van de Koppelkerk op zondag 19 juni. Het Literair Café is de afsluiter van het Festival van het Papieren Boek dat zaterdag 18 en zondag 19 juni plaatsvindt in Bredevoort.

Corine Hartman (1964) behoort tot de top van de Nederlandse thrillerschrijvers. Voor zover Corine Hartman zich herinnert, heeft haar passie voor woord en beeld, voor schrijven en tekenen, altijd bestaan. Verhalen verzinnen was één van haar favoriete bezigheden en al snel las ze alles wat los en vast zat. Na de schrijversvakschool in Amsterdam, debuteerde ze in maart 2007 met ‘Schone kunsten’ en vanaf dat moment is ze full-time auteur. Met haar boeken heeft Hartman diverse onderscheidingen en nominaties in de wacht gesleept.

Hartman zal op deze zondagnamiddag vertellen over en voordragen uit haar werk. Niet alleen haar nieuwste boek ‘Een vlaag van waanzin’ staat op het programma, maar natuurlijk ook haar wintertrilogie die zich in de Achterhoek – en Bredevoort – afspeelt! Net als bij andere Literaire Café’s is er ook livemuziek. Ditmaal omlijst saxofoniste Selena Kranenborg de middag. Kom voor een zondagmiddag vol spanning naar het Literair Café van de Koppelkerk in Bredevoort!

Wanneer?

Datum:
19 juni 2016
Tijd:
17:00 - 19:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken