Laden Evenementen

Koppelsessies: Singer-songwriter Tias Melchers

  • Dit event is voorbij.
Vanaf zondagmiddag 12 juni start de Koppelkerk met een serie akoestische concerten: de Koppelsessies. Singer-songwriter Tias Melchers trapt op 12 juni vanaf 15 uur af met het eerste akoestische concert in het Boekencafé.

Tias Melchers (1988) is opgegroeid in de buurtschap Miste. Van jongs af aan schrijft en zingt ze haar zelf gemaakte liedjes en vertolkt ze ook songs van anderen. Op de middelbare school zong ze in verschillende koren en kreeg ze zangles. Tijdens haar studie in Utrecht heeft ze zichzelf gitaar leren spelen. Daarna heeft ze 6 jaar in Berlijn gewoond, een enorm creatieve stad, waar ze een deel van haar kost bij elkaar speelde door optredens op straat en in metrostations. Ze trad op in clubs, café’s en op festivals van Berlijn tot Amsterdam en Girona.

Afgelopen zomer keerde Tias terug naar Nederland, onder anderen om dichter bij de door haar geliefde Achterhoek te zijn. In haar optredens neemt ze de luisteraar met muziek en poëzie mee op haar persoonlijke reis. Op zondagmiddag 12 juni is ze vanaf 15 uur te horen in Bredevoort.

 

Tias Melchers

Wanneer?

Datum:
12 juni 2016
Tijd:
15:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken