Laden Evenementen

Kenniscafé: De kunst van de reisfotografie

  • Dit event is voorbij.
Verhalen vertellen met beelden – dat is het vak van de fotograaf. Maar hoe vertel je een verhaal door middel van een beeld? Het Kenniscafé van deze maand staat in het teken van de fotografie! Chris König geeft in woord en beeld inzicht in zijn vakgebied: de reisfotografie.

Königs foto’s worden naar eigen zeggen tot leven gewekt door het pure contact dat hij met mensen heeft op emotioneel niveau. In de lezing zal König spreken over zijn recente reizen naar Azië en Afrika en de kunst om als buitenstaander oprechte portretten te maken van de lokale bevolking. Ook vertelt hij over de beproevingen die je als fotograaf moet doorstaan in het maken van de mooiste natuurfoto’s.

Wanneer?

Datum:
21 mei 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken