Laden Evenementen

Concert: Trio Odessa

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Op zaterdagavond 7 mei geeft Trio Odessa een bijzonder concert in de Koppelkerk in Bredevoort. Dit muzikale trio verzorgde op 11 maart jl. reeds de muzikale omlijsting bij de opening van de tentoonstelling van het werk van Otto Pankok in de Koppelkerk. Omdat zowel de Roma en Sinti-werken van Otto Pankok, als de muziek van Trio Odessa een extra dimensie krijgen in elkaars bijzijn werd besloten om op korte termijn een concert te organiseren. Naast het optreden bezoekt de muziekliefhebber dus tegelijkertijd de tentoonstelling.

Het repertoire van Trio Odessa bestaat hoofdzakelijk uit Oost-Europese muziek. Als u zich wilt laten meeslepen door melancholieke balkanklanken, of juist wilt worden opgezweept door ritmische klezmermuziek (joodse bruiloftsmuziek) dan bent u bij Trio Odessa aan het juiste adres. Een concert van Trio Odessa ademt een ontspannen sfeer. De sfeervolle ambiance van de Koppelkerk in Bredevoort maakt het geheel compleet. Trio Odessa bestaat uit Pauline Duurland (viool, fluit, mandoline en zang), Ton Biesiot (accordeon) en Marius Duurland (contrabas, gitaar en zang). Na afloop van het concert kunnen bezoekers onder het genot van een drankje nog even napraten met de muzikanten.

 

Wanneer?

Datum:
7 mei 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken