Laden Evenementen

Literair Café: Boekpresentatie en DVD-release ‘Achterhoek’

  • Dit event is voorbij.
Precies een jaar na de première van de korte film ‘Achterhoek – ein Schauergeschichte in Bild und Ton’ is filmmaker Mark Lorei terug in Tatort Bredevoort! Zaterdagavond 19 maart wordt in het Literair Café van de Koppelkerk het draaidagboek officieel gepresenteerd, dat onlangs onder de titel ‘Ansonsten ein Wahnwitz’ in boekvorm is verschenen. Mark Lorei zal tevens de onlangs verschenen DVD presenteren. Natuurlijk zal ook de film opnieuw worden getoond.

‘Achterhoek – ein Schauergeschichte in Bild und Ton’ is een onafhankelijke no budget-korte film die zich in Bredevoort Boekenstad afspeelt. De film kwam in maart 2014 tot stand door studenten van de Kunstacademie en het Theaterlaboratorium in Münster en bewoners uit Bredevoort en Bocholt. Na een tour langs Bocholt, Münster, Bremen, Leipzig en Hamburg is de film nu terug op de plaats van het misdrijf: Bredevoort!

Wanneer?

Datum:
19 maart 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken