Laden Evenementen

Tegenlicht Meet Up: ‘Gimme Shelter’

  • Dit event is voorbij.

In deze tijd waarin de vluchtelingencrisis steeds meer uit de hand begint te lopen en de politiek maar niet lijkt te kunnen beslissen, ontwikkelen zich onder de burgers zelf tal van initiatieven en oplossingen. Ook in de Achterhoek wordt het concept van Naoberschap in een nieuw jasje gestoken en ontpoppen zich mooie ideeën. Tijdens de Tegenlicht Meet Up op donderdagavond 17 maart zullen we met een aantal relevante sprekers uit de omgeving in gesprek gaan over wat we als burgers allemaal kunnen bijdragen. Hoe kunnen we ons op een constructieve manier verhouden tot de tragedies van deze tijd, maar vooral ook tot elkaar?

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort
Datum: Donderdagavond 17 Maart
Aanvang: 20 uur
Entree: vrij
Huiswerk: http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2015-2016/gimme-shelter.html

Wanneer?

Datum:
17 maart 2016
Tijd:
20:00 - 22:30
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken