Laden Evenementen

Boekenbeurs: Boekenbeurs

  • Dit event is voorbij.

Internationale boekenbeurs in de Koppelkerk

Op zaterdag 20 februari vindt de befaamde derde zaterdag-boekenmarkt van Bredevoort Boekenstad plaats in de kerkzaal van de Koppelkerk. Van 10 tot 17 uur kunnen boekenliefhebbers terecht.

Een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland biedt op deze boekenbeurs hun kwalitatief beste boeken en prenten aan. De Koppelkerk, sinds oktober 2015 heropend als vrijplaats voor kunst en cultuur, is voor dit evenement speciaal omgebouwd tot beurslocatie.

De boekenbeurs wordt om 16 uur verrijkt met een Literair Café in het aangrenzende Boekencafé van de Koppelkerk. Cruytvat Cultuur heeft Renske Waardenburg (voormalig statenlid van Provincie Gelderland) uitgenodigd om een lezing te geven over het boek en het rendementsdenken. Bijzonder actueel in tijden van ontlezing en de precaire situatie in de boekenbranche.

Parkeren: Winterswijksestraat, Bredevoort

Wanneer?

Datum:
20 februari 2016
Tijd:
10:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken