Evenement: Taxatiedag

• Dit event is voorbij.

De taxatiedag op 13 februari 2016 is uitverkocht !

Omdat de beschikbare plaatsen zo snel zijn geboekt, plannen we weer een dag. Weet als eerste wanneer u kunt inschrijven voor de taxatie door u aan te melden op de nieuwsbrief.
[et_bloom_inline optin_id=optin_6]

Altijd al meer willen weten over een erfstuk of aangekocht schilderij?  Op deze (bijna) laatste dag van onze expositie van Piet te Lintum beoordeelt en taxeert beëdigd taxateur Guido Hengeveld op afspraak schilderijen.

Taxateur Guido Hengeveld genoot zijn opleiding aan de Koninklijke Kunstacademie van Brussel. Als schilderijenrestaurator werkt hij volgens de methoden van Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium, kortweg KIK. Hengeveld heeft zijn atelier aan de Kerkstraat 29 in Doesburg. Hij voert regelmatig restauraties uit aan schilderijen van o.a. Piet te Lintum.

Aanmelden voor deze dag is niet meer mogelijk !

13 februari 2016