Laden Evenementen

Evenement: Taxatiedag

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

IJsplezier - J. Corver

IJsplezier – J.C. Corver | Foto Dutch Paintings

De taxatiedag op 16 januari is momenteel uitverkocht.

Er is een extra taxatiedag gepland op zaterdag 13 februari. Binnenkort start hiervoor de inschrijving. Meldt u aan op de nieuwsbrief of houdt deze website in de gaten.

[et_bloom_inline optin_id=optin_5]

Op deze eerste dag van onze expositie van Piet te Lintum beoordeelt en taxeert beëdigd taxateur Guido Hengeveld uw schilderijen. Altijd al meer willen weten over een erfstuk of aangekocht schilderij? Neem uw schilderij dan mee naar de Koppelkerk en laat het tijdens uw bezoek aan de expositie taxeren. Wie weet heeft u een onontdekt meesterwerk in huis! Zeker weten dat u aan de beurt komt? Meld u dan nu alvast aan op één van de onderstaande tijdstippen.

Taxateur Guido Hengeveld genoot zijn opleiding aan de Koninklijke Kunstacademie van Brussel. Als schilderijenrestaurator werkt hij volgens de methoden van Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium, kortweg KIK. Hengeveld heeft zijn atelier aan de Kerkstraat 29 in Doesburg. Hij voert regelmatig restauraties uit aan schilderijen van o.a. Piet te Lintum.

  • Entree expositie: €5,- incl. een kop koffie/thee
  • Kosten taxatie: €2,50 per schilderij

Meld u aan door één van de onderstaande tijdvakken te selecteren. Vul het aantal schilderijen in dat u wilt laten taxeren. Klik vervolgens op ‘Verder’. Volg verder de aanwijzingen op het scherm. U ontvangt uw reservering(en) in uw e-mail. Deze kunt u afdrukken en meenemen.

Meld u op 16 januari op tijd met uw schilderij aan bij de balie van de Koppelkerk. De entreekosten en taxatiekosten voldoet u op 16 januari aan de balie.

 

 

[Grote foto: Leo van der Linde]

Wanneer?

Datum:
16 januari 2016
Tijd:
Hele dag
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken