Laden Evenementen

Tegenlicht Meet Up: Een discussieavond naar aanleiding van een VPRO Tegenlicht-uitzending

  • Dit event is voorbij.

Vanaf donderdagvond 17 december start de Koppelkerk in Bredevoort in samenwerking met de VPRO een nieuwe maandelijkse programmareeks: de Tegenlicht meet up. Een discussieavond naar aanleiding van een Tegenlicht-uitzending.

Tegenlicht is toekomstjournalistiek: iedere zondagavond onderzoekt de VPRO nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap onderzocht. Elke maand praten we, aan de hand van fragmenten van de gekozen uitzending, samen met relevante gasten binnen het thema na over de documentaire.

Donderdag 17 december staat in het teken van het klimaat. Deze avond staan de Tegenlicht-uitzendingen ‘Een paar graden minder’ en ‘Fossielvrij’ op het programma.
Met deskundigen discussiëren wij over hoe wij dichtbij huis  kunnen bouwen aan een schonere toekomst. Waar liggen in onze regio kansen, welke verbeteringen zijn al geboekt en waar liggen de moeilijkheden?

Praat mee op deze donderdagavond en draag bij aan een duurzame toekomst!

Toegang : vrij

Wanneer?

Datum:
17 december 2015
Tijd:
20:00 - 22:30
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken