Laden Evenementen

Concert: Grensoverschrijdend kerstconcert

  • Dit event is voorbij.
Voor de eerste keer treden het Projektchor Bocholt-Aurillac en het Stadskoor Bredevoort samen op in een grensoverschrijdend kerstconcert.

Het Projectkoor Bocholt-Aurillac werd opgericht in het najaar 2011. Het koor heeft opgetreden in de zustersteden Aurillac in 2012 en 2014, en in het Belgische Bocholt in 2013. Het laatste optreden was op het Vredesfestival op 8 mei 2015 op de markt in Bocholt. Het koor staat onder muzikale leiding van Siegfried Baumann en Klaus Tewes. De organisatie is in handen van Leo Hessling.

Het Stadskoor Bredevoort is een klein vocaal ensemble dat nieuwe geestelijke liederen uit vroegere tijden a capella ten gehore brengt. Het koor bestaat uit 5 alten, 5 sopranen, 3 tenoren, 3 bassen. Allen zijn geïnspireerd door de oude muziek. Het ensemble wordt met groot enthousiasme geleid door Ans Kolenbrander.

Toegang: vrije gift

Stadskoor Bredevoort
Projektchor Bocholt

Wanneer?

Datum:
12 december 2015
Tijd:
19:00 - 22:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken