Laden Evenementen

Concert: Intiem concert van DÉMIRA in Koppelkerk

  • Dit event is voorbij.
Zaterdag 28 november is de Dag van de Achterhoekse popmuziek. Op verschillende locaties in de Achterhoek vinden er concerten plaats. Singer-songwriter DÉMIRA geeft zaterdagavond een intiem concert in de Koppelkerk in Bredevoort. Het wordt een unieke avond: singer-songwriter op het podium, museale kunst aan de muur, in een prachtige kerkzaal.

DÉMIRA is vooral bekend van het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland‘. Inmiddels heeft ze in binnen- en buitenland vele successen geboekt. Met haar unieke, krachtige stem weet ze haar zelfgeschreven Engelstalige songs een buitengewoon authentiek geluid te geven. Haar teksten zijn gewaagd, haar live performance is verrassend en energiek.

Komen dus! Maar wel op tijd, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wanneer?

Datum:
28 november 2015
Tijd:
20:30 - 22:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken