Laden Evenementen

Evenement: Open Monumentendag

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Op zaterdag 12 en zondag 13 september opent gemeentelijk monument de Koppelkerk opnieuw haar deuren. In het kader van het thema ‘Kunst & Ambacht’ heeft de Koppelkerk meester timmerman en bouwaannemer Henk Heijnen uitgenodigd om te vertellen over zijn ambacht. Het ambacht van het bouwen en het timmeren zal aan de hand van het voorbeeld van de Koppelkerk worden toegelicht. De bezoeker krijgt een unieke kijk in het bouwkundige verhaal dat aan de verbouwing van de Koppelkerk tot cultuurkerk ten grondslag ligt. Kom natuurlijk ook langs in het Boekencafé voor heerlijke koffie en lekkernijen of natuurlijk om lekker in de boeken te neuzen!

Wanneer?

Datum:
12 september 2015 t/m 13 september 2015
Tijd:
00:00 - 23:59
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken