Expositie: Special Love – Grietje Bouman

21 jun @ 11:00 - 4 aug @ 17:00

‘Special Love’ gaat over machtsverhoudingen binnen liefdevolle relaties. Hoewel de gefotografeerde mensen zich bewust waren van Grietjes aanwezigheid, heeft de fotograaf haar modellen gevraagd niet te poseren.

Expositie: In het diepe #2

20 jul @ 11:00 - 15 sep @ 17:00

Voor de tweede keer organiseert de Koppelkerk een expositie met werk van kunstenaars die in het afgelopen jaar afgestudeerd zijn. Schilderijen, tapijten, keramiek, maskers, sculpturen van metaal en een video-installatie: er lijken weinig overeenkomsten tussen het werk van de 6 kunstenaars die dit jaar zijn uitgenodigd voor ‘In het diepe’. Wat deze jonge kunstenaars bindt, is hun geheel eigen manier van werken, een werkwijze die zij allen in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld.

Literair Café: Wilbrink & Falke in gesprek

23 aug @ 20:00 - 22:00

Eind 2023 pende Meindert Bussink de woorden: ‘In de afgelopen jaren rezen beide sterren van [deze] Ulftse schrijvers Jonah Falke (1991) en Gijs Wilbrink (1984) snel. Ze waren eerst fanatieke muzikanten, maar inmiddels kennen meer mensen hen van hun beeldende teksten.’ Het mooie gesprek dat werd gepubliceerd in Gelderse Post krijgt een live vervolg in de Koppelkerk.

Boekenmarkt: Internationale Augustus Boekenmarkt

25 aug @ 10:00 - 17:00

Zondag 25 augustus vindt de Internationale Augustus Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Kenniscafé: op pad: Stadsboerin Doetinchem

7 sep @ 14:00 - 16:00

Op zaterdag 7 september zijn we van harte welkom om het verhaal van de Stadsboerin te horen, voor een rondleiding en lekkers van het land. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen en vergeet vooral niet om een boodschappentasje mee te nemen om lekkers in de winkel te kopen.

Boekenmarkt: Internationale Herfst Boekenmarkt

20 okt @ 10:00 - 17:00

Zondag 20 oktober vindt de Internationale Herfst Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

+ Exporteer Evenementen