Laden Agenda

Expositie: Optische Effecten

26 okt @ 11:00 - 23 dec @ 17:00

De expositie Optische Effecten is vandaag beperkt toegankelijk in verband met de Boekenbeurs. Te midden van de expositie Optische Effecten en de Boekenbeurs geeft verzamelaar in optische kunst Jan Broeders twee demonstraties in optische fenomenen, om 14.00 en om 15.00 uur.

Expositie: Plaatsbepaling

17 nov @ 11:00 - 23 dec @ 17:00

Architectuur loopt als een rode draad door het werk van Kristie Legters: van haar afstudeerproject tot haar nieuwste werk. De bezoeker kan wegdwalen in haar werk; overal is wat te zien.

Kunstlezing: Caravaggio

14 dec @ 20:00 - 22:00

Kunsthistorica Maria Driessen is terug in de Koppelkerk met een lezing over Caravaggio en zijn Utrechtse navolgers. De lezing is een inleiding op de grote expositie ‘Utrecht, Caravaggio en Europa’ . Deze is vanaf 16 december te zien is in het Centraal Museum in Utrecht.

Workshop: Demonstratie Optische Effecten

16 dec @ 14:00 - 16:00

Op zondag 16 december zal verzamelaar van optische kunst Jan Broeders twee demonstraties over optische effecten in de kunst geven. De demonstraties sluiten aan bij expositie die momenteel in de Koppelkerk te zien is.

Literair café: Midwinterverhalen bij het haardvuur

21 dec @ 20:00 - 22:00

Op vrijdagavond 21 december wordt in de Koppelkerk ‘de wende’ gevierd. In het Boekencafé kan onder het genot van het gezellig brandende haardvuur genieten van midwinterverhalen van Ankh Gussinklo en mooie liedjes van Wilma Pastors-Scholten.

Concert: Joy Division Undercover

9 feb 2019 @ 20:30 - 23:00

De beste Joy Division Tribute band komt zaterdag 9 februari naar de Koppelkerk in Bredevoort. In 2019 is het 40 jaar geleden dat het legendarische debuutalbum “Unknown Pleasures” van de Britse band Joy Division verscheen.

+ Exporteer Evenementen