Laden Agenda

Rondleiding: Anton Heyboer

12 mei - 13 mei

Willy en Trees van Kleef zullen op gezette tijden tijdens de expositie een unieke inkijk geven in het werk en het leven van de kunstenaar. Er is een select aantal plaatsen voor deze rondleidingen; reserveren is daarom noodzakelijk.

Kunstlezing: Anton Heyboer

12 mei @ 20:00 - 22:00

Zaterdagavond 12 mei geven Heyboer-verzamelaars Willy en Trees van Kleef een lezing over het leven en werk van Anton Heyboer in de Koppelkerk in Bredevoort. De lezing sluit aan bij de overzichtsexpositie van Heyboer die momenteel in de Koppelkerk te zien is.

Rondleiding: Anton Heyboer

26 mei - 27 mei

Deze rondleiding geeft een unieke inkijk in het werk en het leven van Anton Heyboer door verzamelaars Willy en Trees van Kleef. Door het persoonlijke contact met Heyboer konden zij een interessante collectie opbouwen.