Expositie: Boereneenvoud

11 jan @ 11:00 - 3 mrt @ 17:00

Het expressieve werk van Stien Eelsingh en Elisabeth Heuff toont het sobere Achterhoekse boerenleven en de kleurrijke klederdracht van Staphorst. De tentoonstelling neemt je mee terug naar het boerenleven van de vijftiger jaren.

Expositie: Gelders Nieuwsfoto

15 feb @ 11:00 - 14 apr @ 17:00

Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2018 ? Dit jaar organiseert de Koppelkerk samen met de Provincie Gelderland, het CODA, De Stentor en De Gelderlander deze wedstrijd.

Koppelsessies: Ellen Tackenkamp

10 mrt @ 15:00 - 17:00

Ze trad al eerder op in de Koppelkerk met haar band Woolf, maar Ellen Tackenkamp is op zondag 10 maart terug: solo. Deze zondagmiddag presenteert ze haar debuutalbum “Letters” in de Koppelsessies. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Concert: Edo Donkers Trio

6 apr @ 20:30 - 22:30

“A Dutch boy with a Texan heart”, zo noemt singer-songwriter Edo Donkers zichzelf. Samen met zangeres Francine Postma en (pedal steel) gitarist Koppe Koppeschaar treedt hij op.

+ Exporteer Evenementen