Expositie: Kunstroof

18 okt @ 11:00 - 22 dec @ 17:00

Veel van de kunst die men bij tentoonstellingen in de Koppelkerk ziet is afkomstig uit een museumcollectie, of van de kunstenaar zelf. Maar vele prachtige kunstwerken hangen natuurlijk gewoon bij mensen thuis aan de muur. Tot en met 22 december biedt de Koppelkerk deze particuliere kunstschatten een podium.

Foto-expositie: Gregory Herpe

16 nov @ 11:00 - 22 dec @ 17:00

De mens, de stad, de maatschappij en minimalistische landschappen zijn de favoriete onderwerpen van deze Franse topfotograaf. Met zijn zwart-wit foto’s richt Herpe zich op de ongepolijste essentie. Meet the Artist: Maak nu zelf kennis met Grégory Herpe in het weekend van 14-15 en 21-22 december. Voertaal Engels of Frans

Kenniscafé: Daan Roovers

13 dec @ 20:00 - 22:00

'Politiek is bij uitstek een zaak die je niet aan politici moet overlaten,’ aldus Denker des Vaderlands Daan Roovers. Vrijdagavond 13 december geeft ze een lezing in de Koppelkerk over onze democratie, want 'het wordt tijd om groot onderhoud te plegen’.

Concert: Groundhog

14 dec @ 20:30 - 22:30

Op zaterdagavond 14 december is de vierkoppige bluesband Groundhog terug in de Koppelkerk voor een concert. Na een overvol concert in de Koppelkerk eerder dit jaar, staan ze deze avond in de grote zaal op het podium.

Concert: Moonyard

21 dec @ 20:30 - 22:30

In het kader van de AFM Hulpweek, treedt op 21 december de band MoonYard op in de Koppelkerk. De Koppelkerk doneert een derde deel van de opbrengst aan het goede doel om mensen die het niet zo breed hebben een extraatje te geven.

+ Exporteer Evenementen