Laden Agenda

Expositie: Thea Zweerink

6 jan @ 11:00 - 10 feb @ 17:00

Thea Zweerink exposeert in de bovenzaal met ‘Spiegel der vergetelheid’. Herinneren en gedenken zijn de rode draad in haar werk. Oude foto’s zijn vaak haar inspiratiebron.

Expositie: Boereneenvoud

11 jan @ 11:00 - 3 mrt @ 17:00

Het expressieve werk van Stien Eelsingh en Elisabeth Heuff toont het sobere Achterhoekse boerenleven en de kleurrijke klederdracht van Staphorst. De tentoonstelling neemt je mee terug naar het boerenleven van de vijftiger jaren.

Kenniscafé: Thomas Quartier

19 jan @ 20:00 - 22:00

Zijn mensen vandaag nog in staat om écht keuzes te maken? Veel is vrijblijvend geworden, flexibel en vrij. Thomas Quartier vertelt wat de spiritualiteit van het kloosterleven ons biedt.

Koppelsessies: Stef Woestenenk

20 jan @ 15:00 - 17:00

Het hart van zanger-gitarist Stef Woestenenk ligt in de Britse en Amerikaanse muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Een gemoedelijke zondagmiddag livemuziek met nummers van o.a. Tom Petty, Bob Dylan en Eric Clapton.

Concert: Blue Grass Boogiemen

2 feb @ 20:30 - 22:30

De Blue Grass Boogiemen staan voor het beste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. Niet voor niets kregen ze de bijnaam 'de ambassadeurs van de bluegrass'.

Concert: Joy Division Undercover

9 feb @ 20:30 - 23:00

De beste Joy Division Tribute band komt zaterdag 9 februari naar de Koppelkerk in Bredevoort. In 2019 is het 40 jaar geleden dat het legendarische debuutalbum “Unknown Pleasures” van de Britse band Joy Division verscheen. UITVERKOCHT.

Expositie: Gelders Nieuwsfoto

15 feb @ 11:00 - 14 apr @ 17:00

Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2018 ? Dit jaar organiseert de Koppelkerk samen met de Provincie Gelderland, het CODA, De Stentor en De Gelderlander deze wedstrijd.

+ Exporteer Evenementen