Laden Agenda

Expositie: Shapes of time

13 okt @ 11:00 - 11 nov @ 17:00

Beeldmaker Udo Prinsen installeerde tijdens een expeditie naar Spitsbergen zelfgebouwde pin-hole camera’s. Het licht van maanden komt samen in één foto.

Boekenmarkt: Opruimingsboekenmarkt

21 okt @ 11:00 - 17:00

Zondag 21 oktober vindt de jaarlijkse opruimingsboekenmarkt plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze editie bieden boekhandelaren hun boeken aan voor gunstige prijzen.

Literair café: Annegreet van Bergen

26 okt @ 20:00 - 22:00

Op vrijdagavond 26 oktober is bestsellerauteur Annegreet van Bergen te gast in het Literair Café in boekenstad Bredevoort. Ze geeft deze avond een lezing over haar nieuwste boek ‘Het goede leven’, het vervolg op de bestseller ‘Gouden jaren’.

Koppelsessies: Zonen met vaders

4 nov @ 15:00 - 17:00

In de intieme huiskamersetting van het Boekencafé treedt achtkoppige formatie op met geëngageerde Nederlandstalige luisterliedjes. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Kenniscafé: Joke Hermsen

17 nov @ 20:00 - 22:00

Schrijfster en filosofe Joke Hermsen geeft een lezing over haar werk Kairos: een filosofisch pleidooi voor inspiratie, creativiteit en bevlogenheid in ‘meetbare’ tijden.

Concert: Joy Division Undercover

9 feb 2019 @ 20:30 - 23:00

De beste Joy Division Tribute band komt zaterdag 9 februari naar de Koppelkerk in Bredevoort. In 2019 is het 40 jaar geleden dat het legendarische debuutalbum “Unknown Pleasures” van de Britse band Joy Division verscheen.